Pages

Teknisk Uheld

by Tobias Wrigstad, Per Wetterstrand & Fredrik Axelzon

Teknisk Uheld (Tillfälligt avbrott) är en samling av fem spelledarlösa novellscenarier för 3 spelare som spelades i grupper om 6 på Fastaval 2008.

Du holder fem novellescenarier i hånden. Fire sorte nedslag i virkelige liv. Du må vælge et fra. De andre fire må du spille. Du må ikke bakke ud, du må ikke stoppe. Du er nødt til at spille dem.

Fem korte noveller. Med forskellig stil, forskellig form, og forskelligt plot. Men som alligevel, et eller andet sted, handler om det samme. Det handler om magt, dine venners magt over dig, spillederens magt over spillerne, din magt over din partner, som elsker dig lidt mere, end hvad du elsker ham eller hende, og spruttens magt over mig, når jeg er i det humør. Og det sker oftere og oftere nu, så snart er der måske en ende på alt det her.

Hvis man skruer op for volumen på TV:n nok så dukner man til slut alt andet. Det er meget praktisk. Verden udenfor forsvinder, og det eneste der er tilbage er Spencer Tracys firkantede ansigt som fylder TV-skærmen. Og det er trygt, fordi man ved at han overlever. Hvad end manusforfatteren har fundet på så vil det alligevel slutte lykkeligt. Sådan er det ikke i det virkelige liv.

Mor kan ikke høre. Trods det at Linda banker på væggen i rummet ved siden af. Mor vil ikke høre.

Fem korte noveller — mulighed for at gå "all in" hvergang; aldrig at være nødt til at spare på kræfterne.

Du klarer det her. Jeg lover.

Players:
3 or 6 players
Duration:
5+ hours
Capsule definition:
Angst, power struggles, bad shit, mind-fuck
Premier:
Fastaval 2008

Downloads